Linus är..

..festivalexpert

..en av Sveriges mest retweetade år 2016:

..en spjuver enligt Marcus Oscarsson:

..intelligent, kontroversiell, och en kreativ skribent. Han har ett avundsvärt kunnande om musik och nördiga festivalfakta. Linus är pålitlig (om det inte gäller att vara på plats fysiskt en viss tid) och rolig så man fnissar ihjäl sig nästan. Han är en grym kollega och framför allt en av de bästa vänner jag någonsin haft! Till alla arbetsgivare som googlat sig fram till den här beskrivningen: Anställ den här killen på stört! Ni kommer prisa your lucky star!
Evelina Malteson, journalist på Expressen

..är pålitlig. Inte på alla vis. På fest när man bett honom köpa öl kan man få amerikansk blasköl istället för den tjeckiska lagern man ville ha. När man ska flytta är han den som dyker upp för att hjälpa till allra sist. Däremot är han pålitlig i alla arbetsrelaterade situationer. Utåt sett har han en slags “skön” slackerimage, men man ska aldrig få för sig att det har något att göra med hur han håller deadlines. Linus är en arbetshäst och det är alltid en trygghet att arbeta med honom.
Joseph Pollack, Ståuppkomiker och skribent

..snubben som utan problem ställer sig på debban och ett fullsatt Inkonst och  dj:ar med spotify! Detta var iofs ett bra tag sen (2 år, reds. anm.) men det säger ändå rätt mkt om honom och viljan han har med mycket saker. Han vågar trots att han är i inlärningsfasen, han vågar stå och pumpa musik med en Spotify-lista som enda hjälpmedel!
Jocke Lindh, Digital marknadsförare

..en jävel på att skriva krönikor där han varvar humor och nörderi på ett lysande sätt.
Madeleine Bergquist, Chefredaktör på Hymn.se

..dryg när han försöker vara rolig, men när han väl lyckas är det ganska kul. […] verkar kunna en hel del om festivaler också.
Användare på Flashback.org